Vi söker dig som vill göra en livsstilsförändring med hälsoprogrammet i 90 dagar!
Längtar du efter en hållbar livsstil där du känner glädje med dina resultat både vikt & hälsomässigt? Då är du välkommen att fylla i ansökningsformuläret längst ner på sidan.
Efter 90 dagar med oss har du verktygen du behöver för att bibehålla din nya livsstil med bra mat och god balans.
Vi har begränsat antal platser så först till kvarn.


DavidJag älskar att hjälpa andra nå sina mål både med fysisk/psykisk hälsa och inom kosten i vardagen. Vare sig det är träning på gym eller promenera i skogen så kan alla.


Att följa Hälsoprogrammet har löst hälso- och viktproblem för många personer som tidigare i livet provat många andra dieter. Resultaten har visat att man går ner mellan 2-12 kg under programmet redan de 4 första veckorna. Du fortsätter sedan med ett kostnadsfritt kostschema i 8 veckor, med stöd i grunden från kostrådgivare, dietist samt din personliga coach.

Vad innebär det att göra en livsstilsförändring?

Även om vi tycker att vi äter bra mat så är det nästintill omöjligt att få i oss rätt mängd näring för att kroppen ska må bra. Detta gäller oavsett hur bra vi tycker att vi lever och vad vi gör för att må bra, till exempel tränar och rör på oss.
Oavbruten press, stress och dåliga (mat)vanor är ofta de grundläggande anledningarna till att många inte når de mål man satt upp på jobbet och privat. Många slarvar med sig själv och sitt eget välmående.

Nu är det dags att unna sig att få må bra, känna sig piggare, bli gladare, tappa kilon och många cm samt hjälpa kroppen till rätt balanser. De personer som följer Hälsoprogrammet har fått resultat som: En personlig hälsocoach hjälper dig att nå hela vägen fram och följer dig genom hela hälsoprogrammet. Hälsocoachen finns som ett bollplank för att stötta och peppa dig så du kan nå dina mål. Vi har en gedigen erfarenhet om kost och hälsa och kommer att ge dig vägledning kring hur du lämpligast kan använda produkterna och kostschemat under hälsoprogrammet.

Maten du äter under hälsoprogrammet inhandlar du i vanliga butiker. Du äter enligt en enkel kostplan vilket innebär att du inte känner dig trött eller hungrig, utan här får du en ultimat storstädning av kroppen samtidigt som du behåller din energi och glädje. Du äter mycket protein och tar näringstillskott för att stötta kroppens processer.
Aminosyror ser till att muskelmassan bibehålls. Dessa tillsammans gör att det blir en positiv synergieffekt av mat och vitaminer. Man går ner 2-12 kg den första månaden och får energin tillbaka.

Efter denna inledande månad upplever man minskat sötsug, mer energi, ordning på magen, bättre sömn, god återhämtning, motivation, vaknar utvilad och mycket annat.

Kostnader

Vad är hälsan värd för dig? Det är DIN kropp och DU som bestämmer när DU är nöjd! Ingen annan. Coachningen och allt stöd du behöver under hälsoprogrammet för att lyckas nå ditt mål är kostnadsfritt.

Som utvald deltagare får du ta del av:
Den investering du behöver göra är att handla bra mat i din vanliga matbutik samt ett näringstillskott som gör att programmet fungerar optimalt och ger resultaten du önskar med bra energi i kroppen.

Månad 1. 1775 kr
Månad 2. 860 kr
Månad 3. 860 kr

Hur ser din matkonsumtion ut idag?
Mat, fika, restaurangbesök, godis, läsk och alkohol mm?
Med hälsoprogrammet sparar de flesta in några kronor per dag då vi använder oss av bra basföda för bästa resultat.
Investera 37kr/dag i näringsdrycker som hjälper kroppens processer under hälsoprogrammet plus BRA mat så hamnar den totala kostnaden på cirka 100kr/dag.
Så! Är du värd att göra förändringen du längtar efter?
Vi vill poängtera att detta inte är en kortsiktig viktnedgångsdiet utan en långvarig investering i din hälsa, där man använder sig av näringskoncept i kombination med kostråd samt viss livsstilsändring för att uppnå ett varaktigt resultat. Tveka inte att höra av dig om detta låter intressant och stämmer in på dig, platserna är begränsade. Ansök redan idag via frågeformuläret nedan för att säkra din plats!

Några som genomför Hälsoprogrammet säger:

”Jag har nog provat de allra flesta dieter som finns, äntligen har jag fått bestående resultat”
”Jag känner mig mycket gladare, piggare och har mer energi”
”Många kilon och cm har försvunnit”
”Har aldrig fått sådana resultat på så kort tid”
”Äntligen har min förbränning kommit igång”
”Jag känner mig fastare i hela kroppen”

Fyll i ansökningsformuläret här: